DEN MODERNA BETTSKENAN

Vi har alltid strävat efter att ligga i framkant och följa den tekniska utvecklingen i branschen. Kanske var det det som gjorde att vi bland annat blev först i världen med att tillverka broar i zirkonia. Tankesättet har präglat oss genom åren och tack vare nya investeringar kan vi presentera vårt snabbast växande produkttillskott – Denzir Splint.

En högkvalitativ bettskena med fantastisk passform.

Vilka är vi? Denzir är ett dentalt CAD/CAM-center i norra Sverige. I över 30 års tid har vi fokuserat på innovation och produktutveckling inom dentalbranschen för att skapa de främsta produkterna som är tekniskt möjligt för våra kunder.

 

VARFÖR EN BETTSKENA FRÅN DENZIR?

Föst och främst – vi producerar alla våra produkter i Norrland precis som vi alltid gjort. I dag är det inte ovanligt att fler aktörer gör beställningar från andra delar av världen. Vi tror på att hålla vår produktion nära våra kunder och att det skapar både bättre produkter och förutsättningar för snabba leveranser.

  • Lokalproducerat
    – Alla produkter tillverkas i våra lokaler i Skellefteå.
  • 1 års garanti
    – Skulle mot förmodan något hända med bettskenan erbjuder vi alltid 1 års garanti.
  • 5 dagars produktionstid
    – Från att vi tar emot avtrycket till att vi postar den färdiga bettskenan till er.

 


TILLVERKNING

Vi säkerställer kvalitet på våra bettskenor genom att producera med fokus på funktion och hållbarhet.

Funktion – Passform, ocklusion, hörntandslyft och ergonomi är viktiga parametrar för att en bettskena ska bli komplett. Detta lägger vi stor vikt vid i framställningen.

Hållbarhet – Skenan ska ej spricka över tid. Många typer av bettskenor på marknaden idag har visat sig bli både torra och kan spricka med tiden om bettskenan ej förvaras mörkt och svalt eller vid viss luftfuktighet. Våra bettskenor förändras ej med tiden och ska förvaras torrt. Vi producerar dessutom produkterna lokalt och är även mer hållbara i det anseendet än många andra aktörer.

HUR FUNKAR DET VID BESTÄLLNING?

Konventionella avtryck skickas till Denzir AB, Anbudsgatan 9, 931 57 Skellefteå. Beställningssedel finns att ladda ner här. Svarspost etiketter finns här.

Tandläkare med 3shape intra oral scanner: lägg till oss i 3shape communicate på adressen info@denzir.com

Tandläkare med Sirona intra oral scanner: lägg till oss i Sirona connect på adressen info@denzir.com

Tandläkare med intra oral scanner av övriga märken kan skicka STL-filer på info@denzir.com (vi kan även använda dropbox lösning)

 

Ring oss så berättar vi mer, +46 771 98 98 00, eller maila nedan.